Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!
      Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!

Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!

$ 67.69
Item id: 15833
Availability: in stock



Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!

Exclusive edition
Hand Signed by Danielle L. Jensen

Gold foiled DJ front, back, and spine
Gold foiling on front and spine of naked hardback
Dramatic color endpapers

Comes with author letter/art card

In new, unread, and undisplayed condition.

Comes thoroughly bubble wrapped and ships in a sturdy box from a smoke and pet free home

✨BOGO✨
BUY ONE-GET ONE HALF OFF!!!
Buy any book at its current listing price and add any other book priced at $60 or less for half off. Half off applied to the lower priced book.
Only pay shipping for one. Message me or make your bundle and submit it as an offer)✨ Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!Fairyloot A Fate Inked in Blood SIGNED !BOGOSALE!
Books
Fiction Books
Literary Fiction Books